aankoop en verkoop vastgoed.

Ons hart ligt bij architectuur uit de jaren dertig. Dat is onze passie. Hier zien we mogelijkheden in huizen waarvan anderen zouden zeggen: die zijn onherstelbaar vervallen. Ons doel is om deze woningen, met de huidige woningschaarste in het achterhoofd, weer eigentijds te maken. Ze nieuw leven in te blazen. We gaan voor een moderne touch mét behoud van de charmes en het karakter van het huidige pand.

Vervallen woningen verbouwen we tot droompaleizen, waarvan interieur en exterieur voldoen aan de eisen van de huidige tijd. Denk hierbij aan energiebesparende maatregelen, waardoor de bewoners het in de winter behaaglijk hebben zonder hoge energierekening. Wij leveren compleet ingerichte, instapklare woningen op. Inclusief inboedel voor de begane grond. Je hoeft alleen nog maar je persoonlijke spullen mee te nemen, zoals je elektronica en je bed.

Deel jouw dromen, wij maken ze waar!

Van een huis een thuis maken, begint bij het bespreken van jouw wensen en ideeën. Wij gaan met passie voor – en gedegen kennis van – bouw en design aan de slag voor jouw droomwoning.