exterieurontwerp interieurontwerp.

We maken ontwerp en advies op maat voor exterieur en interieur. Dat wil zeggen: naar jouw smaak en wensen. Smaken en wensen verschillen. Ook binnen het gezin. Dit verschil in smaak, soms in combinatie met een gebrek aan inzicht, kan leiden tot een exterieur en interieur zonder harmonie en rust. En die twee elementen zijn nu juist belangrijk voor het creëren van een thuis. Veel mensen zijn daarnaar op zoek. Wij brengen de verschillende wensen en smaken samen, waardoor het ontwerp in evenwicht is: stijlvol en praktisch. Dat voelt als een thuis.

interieur-ontwerp en advies.

We maken interieurontwerpen en -adviezen op maat. Dat wil zeggen: naar jouw smaak en wensen. Smaken en wensen verschillen. Ook binnen het gezin. Dit verschil in smaak, soms in combinatie met een gebrek aan inzicht, kan leiden tot een interieur zonder harmonie en rust. En die twee elementen zijn nu juist belangrijk voor het creëren van een thuis. Veel mensen zijn daarnaar op zoek. Wij brengen de verschillende wensen en smaken samen, waardoor het interieurontwerp in evenwicht is: stijlvol en praktisch. Dat voelt als een thuis.

exterieuradvies en interieuradvies

We stellen het exterieuradvies en interieuradvies zowel op voor een nieuwbouwwoning als voor een bestaande woning. Het gaat in de meeste gevallen om woonhuizen. Maar we zetten ook graag onze tanden in kantoorruimtes en bijgebouwen.

We brengen jouw wensen in kaart aan de hand van een kennismakingsgesprek. Wat vind je mooi? Wat zie je graag terug in het ontwerp? Dit vormt de basis van een concept moodboard waarop je in één oogopslag de smaak en sfeer ziet die je zoekt. Nadat het moodboard naar wens is afgestemd, maken we een plattegrondontwerp van de woning.

Je kunt ervoor kiezen om ontwerpen te laten maken van afzonderlijke ruimtes binnen de woning, zoals de woonkamer, de keuken of alleen de slaapkamer. Daarnaast heb je de mogelijkheid om het volledige woningontwerp – inclusief slaapkamers en badkamers – naar wens aan te passen. Zo komt jouw stijl overal terug in de woning en sluiten alle ruimtes naadloos op elkaar aan.

We visualiseren de indeling, zodat het geheel voor jou tot de verbeelding spreekt. We kiezen de juiste kleuren en materialen. En tonen de ruimtes vanuit verschillende perspectieven. Zo ervaar je hoe jouw nieuwe thuis aanvoelt.

Voor het interieuradvies is het niet noodzakelijk om nieuwe meubels aan te schaffen. Wanneer je dat wenst, gebruiken we jouw bestaande meubels. Dat voorkomt een grote investering in meubilair.

Deel jouw dromen, wij maken ze waar!

Van een huis een thuis maken, begint bij het bespreken van jouw wensen en ideeën. Wij gaan met passie voor – en gedegen kennis van – bouw en design aan de slag voor jouw droomwoning.