Bouwkundig adviesbureau.

Van een huis een thuis maken.

Daar gaat ons hart sneller van kloppen. Jouw dromen en wensen vormen daarbij het fundament. Daarop bouwen we samen aan een leefomgeving waarin vorm en functie hand in hand gaan. Waarin binnen en buiten samensmelten. Op weg naar jouw ideale wereld om in te wonen, werken en leven. Een plek waar het klopt.

Object-Z is een bouwkundig adviesbureau, bouwkundig tekenaar en architect. Bij ons vind je architectuur, exterieurontwerp, interieurontwerp en bouwbegeleiding onder één dak. De bouwstenen die wij als partners bedenken, moeten staan als een huis. Ideeën vertalen we naar tekeningen en visualisaties. Eerst die van jou. Daarna die van ons. Het beste van twee werelden brengen we vervolgens samen tot een passend en uniek ontwerp.

Met passie voor – en gedegen kennis van – design én bouw gaat ons bouwkundig adviesbureau voor het complete plaatje. Zodat jouw idee werkelijkheid wordt. Van ontwerp tot realisatie. Vol overgave, zonder zorgen.

Deel jouw dromen, wij maken ze waar!

Van een huis een thuis maken, begint bij het bespreken van jouw wensen en ideeën. Wij gaan met passie voor – en gedegen kennis van – bouw en design aan de slag voor jouw droomwoning.