Neerveldstraat, Oss.

Deze jaren 30 woning heeft een hele tijd te koop gestaan, omdat mensen de potentie niet zagen. Wij hebben besloten deze woning in eigen beheer te verbouwen en te moderniseren. Hierbij is veel aandacht besteed aan wooncomfort op het gebied van energiebesparende maatregelen, luxe afwerking en het uitzicht is enorm verbeterd. Het was oorspronkelijk een kleine woning zonder centrale verwarming met een kleine badkamer op de begane grond.

In de nieuwe situatie is de woning voorzien van centrale verwarming en compleet nieuwe elektra installatie. Ook is een uitbouw gerealiseerd van ruim 45 m² waardoor het woonoppervlak enorm is uitgebreid. Hierdoor is er op de begane grond ruimte ontstaan voor een grote werkkamer en een bijkeuken. De badkamer is naar boven verplaatst en voorzien van een bad, douche, dubbele wasbak en toilet.

Een groot deel van de is zolder verwijderd waardoor alle slaapkamers ruimtelijk aanvoelen. De charmes van de jaren 30 woning hebben wij zo veel als mogelijk proberen te behouden waarbij glas in lood is aangebracht in de boven ramen (uiteraard in dubbel glas). De uitbouw heeft een moderne stijl kregen om het huis wat op te frissen. En met de nieuwe dakkapel kun je in de ochtend heerlijk genieten van het uitzicht over het fraai aangelegde park van de wijk De Horzak.

verbouwing.

Opdracht: Verbouwing
Plaats: Neerveldstraat, Oss
Opdrachtgever: Eigen beheer.
Start project: 2020
Oplevering: 2021
Bijzonderheden: Uitbouw, uitzicht park De Horzak, modernisering, compleet

Deel jouw dromen, wij maken ze waar!

Van een huis een thuis maken, begint bij het bespreken van jouw wensen en ideeën. Wij gaan met passie voor – en gedegen kennis van – bouw en design aan de slag voor jouw droomwoning.